P1080680

Leerbedrijf

AequorStal Henk Prakken ziet het als een dankbare taak om kennis over te dragen aan de volgende generatie. Wij zijn een Aequor-gecertificeerd leerbedrijf en bieden leerlingen de kans om praktijkervaring op te doen in een leuke en leerzame omgeving.

Hieronder volgt een kleine greep uit de stagiar(e)s die de afgelopen jaren bij ons op stal hebben meegelopen. Klik op de desbetreffende persoon voor een uitgebreide beschrijving van hun ervaringen en bevindingen.

Richtje van den Berg: “De transformatie van het vermoeide soms magere koerspaard naar het fitte koersklare paard, is erg bijzonder om mee te maken en ik geniet hier ontzettend van.

Lotte van der Ploeg: “Doordat ik mijn beste beentje had voorgezet, kon ik merken dat Henk mij meer mijn eigen dingen liet doen. Ik begon me thuis te voelen op het bedrijf en het voelde dat ik ook echt een rol speelde in het bedrijf.

Merel Wiedijk: “De werksfeer was heel gezellig en ik ging met plezier naar stage toe. Het werk wat ik het afgelopen jaar heb mogen doen was zeer leerzaam maar ook veelzijdig. Van jonge koerspaarden op rust tot fokmerries, dekhengsten en springende veulens.